Cem ile Cemile’nin akıllı çocuk sofrası

Filed Under (hayalcianne, marka) by hayalcianne on 27-10-2009

Hafta sonu  feci bir trafiğin ortasında  Banvit kamyonu ile burun buruna kaldım .O beni ben onu kestim dakikalarca …Dayanamadım çok neşeli gördüm seni dediim. ”O çok değiştim ben” demez mi’ ”Aşkolsun o kadar internette saatlerini geçir bir gelip beni ziyaret etme ”diye üstüne hayıflandı  ..tamam   dedim tamam  söz en kısa zamanda  sendeyim .Dün gece hafta sonu fotoğraflarını bilgisayara aktarırken  ona sıra gelince  tebessümüm büyüdü .Tamam dedim  bakalım neymiş bu neşenin sırrı .Bir baktım Cem ile Cemi’le akıllı çocuk sofrası kurmuşlar  .Uzun uzun anlattılar .Çok sevdim  Küçük Şef’le tanıştırmaya karar verdim onları .

P1580112

http://www.banvit.com/

Banvit, yarattığı Cem ile Cemile karakterleri ile çocukların sağlık ve dengeli beslenmesine destek olmayı, televizyon reklamlarının yanı sıra sitede yayınlanan ve Terakki Vakfı Okulları öğrencilerinin hazırladığı “Cem ile Cemile kahvaltı ediyor” ve “Cem ile Cemile televizyon seyrediyor” konseptli çizgi filmler ile de çocuklara daha da yaklaşmayı amaçlıyor.

Şişli Terakki Vakfı Okulları 1. , 2. ve 3. sınıflardan 37 öğrencinin senaryosunu hazırlayarak çizdikleri ve seslendirmesini yaptıkları “Cem ile Cemile kahvaltı ediyor” adlı çizgi filmde kahvaltının yararları ve kahvaltıda yenmesi gereken besinler anlatılıyor. 4. sınıflardan 7 öğrencinin hazırladığı “Cem ile Cemile televizyon seyrediyor” adlı çalışmada ise abur cubur yemenin zararları vurgulanıyor

akilli_cocuk_sofrasi

http://www.cemilecemile.com/

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
DeliciousFacebookDigg
RSS FeedStumbleUponTwitter

Yorum Yaz

Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com